FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

12

0 hozzászólás

Már folynak a K&H Nemzeti Esport Bajnokság kvalifikációs tornái

A bajnokság márciusban kezdődik, de az előselejtező tornák már elrajtoltak.


Második szezonjához érkezik hamarosan a Nemzeti Esport Bajnokság, amelyet idén a K&H Bank szponzorál. A bajnokságban a régiek mellett új játékok is terítékre kerülnek, az előselejtező tornák már a múlt hétvégén megkezdődtek.
 


A hazai e-sport élet egyik fontos eseménysorozata lesz idén a K&H Nemzeti Esport Bajnokság, amelynek keretében a játékosok több játékban is összemérhetik tudásukat. Az első évad játékai közül visszatér a League of Legends, a Counter Strike: Global Offensive, a Rainbow Six: Siege, a Playerunknown’s Battlegrounds és a Hearthstone is. Hozzájuk pedig olyan játékok csatlakoznak, mint a FIFA 20 és a Gran Turismo Sport.
 


Az első kvalifikációs tornákat CS:GO, LoL és R6Siege játékokból szervezték meg a múlt hétvégén, de a bajnokság márciusi kezdése előtt további selejtezőkre is sor fog kerülni a következő hétvégéken. A bajnokság fordulóit online is közvetíteni fogják. Azok a játékosok és csapatok, akik ide kvalifikálni tudják magukat, szakértői segítséget is kapnak a további márkaépítéshez, a jogi vagy marketing kérdésekben. A bajnokság összdíjazása 15 millió forint.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!