FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

06

0 hozzászólás

Hamarosan rajtol a League of Legends tizedik szezonja

Az ezt felvezető patch két nappal a rajt előtt érkezik.


A Riot Games tovább folytatja az évek óta tartó hagyományt, így már csak néhány nap és elrajtol a világ legnépszerűbb e-sport játéka, a League of Legends tizedik szezonja. Ezt a 10.1-es frissítés megjelenése előzi meg, majd a játékosoknak tíz helyosztó mérkőzésen kell helytállnia, hogy a rendszer beossza őket a nekik megfelelő tierbe.

 

A 10.1-es frissítés január 8-án várható, benne az új bajnokkal, Settel. Sett alap életereje 600 pont, sebessége pedig 340 pont lesz, míg támadási hatósugara 125. Passzív képességei és támadásai a Heavy Sands és a Heart of the Half-Beast lesznek, valamint a Knuckle Down, a Haymaker, a Facebreaker, valamint a The Show Stopper. A frissítéssel több más bajnok statisztikáit és tulajdonságait is finomítják, módosítják.
 


A javítócsomag megjelenését két nappal követi majd a tizedik szezon rajtja, amelyre tehát január 10-én kerül majd sor. Ez egyébként beleillik a Riot Games által követett sémába, hiszen már a hetedik szezon óta mindig január közepe felé rajtol az új szezon, amely mindig valamikor novemberben ér véget.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!