FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

04

0 hozzászólás

Elrajtolt a SoulCalibur World Tour 2020

A szinte az egész évet felölelő bajnokság-sorozat első állomását már le is tudták.


A Namco is igyekszik minden szinten kiszolgálni az esportok iránt érdeklődők igényeit, ezért több játékából is szervez hivatalos tornákat és bajnokságokat. Ezek közül most a másfél éve megjelent SoulCalibur VI került terítékre, amelynek éves bajnoksága már el is rajtolt.
 


A torna-sorozatot SoulCalibur World Tour 2020 névre keresztelték, és összesen kilenc állomást ölel fel. Ezek közül az elsőt Tokióban szervezték meg még januárban, ez volt az Edge Master Evo Japan. A következőre pedig március 20-22-én kerül sor Georgiában, ez lesz a Critical Edge Final Round US.

 

A következő hónapokban tehát további hét tornára kerül sor szerte a világban. Április 18-19. között rendezik meg Franciaországban az Edge Master The Mix Up tornát, majd május 22-24-ig ismét az USA-ban az Edge Master US-t. Még szintén májusban, 29-31-én kerül sor Ausztráliában a Critical Edge BAM-re.
 


A nyarat június 26-28. között a floridai Critical Edge US nyitja, majd augusztus 21-23. között kerül sor az Egyesült Királyságban a Critical Edge vs. Fighting UK tornára. Ezeken kívül további két versenyeseményt is szerveznek, de ezek még nem rendelkeznek pontos dátummal. A Critical Edge Rev Major valamikor szeptemberben lesz a Fülöp-szigeteken, míg a Critical Edge Ultimate Fighting Arena októberben várható, ennek helyszíne sem ismert egyelőre. A tornákat természetesen minden rajongó élőben követheti majd az online közvetítéseken keresztül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!