FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

13

0 hozzászólás

Ezek a játékok szerepelnek az EVO 2020-on

Vannak meglepetések és kimaradók, összesen nyolc játék szerepel az idei tornán.


A napokban az EVO vezetősége egy élő közvetítés keretében felvázolta az EVO 2020 részleteit. Az esport körökben népszerű tornát idén is megrendezik, ám az érintett játékok körében lesznek változások.

 

A hírek szerint összesen nyolc játék versenyzői mérhetik majd össze a tudásukat. A nyolc játék között azonban vannak meglepetések és persze biztosra vett visszatérők is. A legnagyobb meglepetést a Mortal Kombat 11 kimaradása jelenti. A NetherRealm Studios verekedős játéka a tavalyi EVO 2019-en jelen volt, de idén meg nem nevezett okokból kihagyják a szervezők. Ez már csak azért is furcsa, mert 2011 óta minden évben volt valamilyen NetherRealm Studios játék a tornán, hol a Mortal Kombat, hol az Injustice aktuális epizódja.
 


Szintén érdekes, hogy a Blazblue Cross Tag Battle sem lesz jelen az EVO 2020-on, hiszen ez is egy folyamatosan bővített és támogatott kompetitív játék, amelynek legutóbbi frissítése nemrég érkezett meg. A szakértők szerint azonban a helyére beemelt Granblue Fantasy Versus játék sem rossz választás. Az viszont már furcsább döntés, hogy újra bekerült a Super Smash Bros. Ultimate, hiszen a játék tavaly már nem szerepelt.

 

Az EVO 2020 nyolc játéka így a következő: Super Smash Bros. Ultimate, Tekken 7, Street Fighter V: Champion Edition, Dragon Ball FighterZ, Samurai Showdown, Granblue Fantasy Versus, Soulcalibur VI és Under Night: In-Birth Exe:Late cl-r. Az EVO 2020-at a tervek szerint július 31. és augusztus 2. között rendezik meg a Las Vegasban található Mandalay Bay Hotel Resort and Casino épületében. A fő színpad összecsapásai mellett lesz egy másik esemény is az EVO 2020 keretein belül, ám ez nem egy hagyományos torna lesz, hanem egy meghívásos Marvel vs Capcom 2 verseny. Ezen garantáltan részt vesz majd Justin Wong, Sanford Kelly, Duc Do és Michael "IFC Yipes" Mendoza is. A másik négy játékos nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!