FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

05

0 hozzászólás

Készül a Project Cars 3!

Sőt, már a premier is a nyakunkon van!


A Slightly Mad Studios alig tíz éve létezik csupán, de mára kitörölhetetlenül beírta magát a videojátékos történelemkönyvekbe. Egészen pontosan annak autószimulátor fejezetébe, ugyanis a stúdió a Project Cars és a Project Cars 2 játékaival sikerrel vette fel a versenyt a legjobb jelenleg létező szimulátorokkal.

 

A stúdió a minap meglepően visszafogott hírverés közepette jelentette be, hogy trilógiává bővítik a szériát, készül ugyanis a Project Cars 3. A bejelentés mellé természetesen egy új előzetes is érkezett. A videóból és a közleményből kiderül, hogy a játék egy a korábbi részekre eddig nem nagyon jellemző irányba megy majd tovább.
 


Míg ugyanis az első két rész inkább a hivatalos versenypályákon való száguldásra koncentrált licencelt versenyautókkal, addig a harmadik felvonás a futamokat áthelyezi városi és vidéki utakra, hol nappal, hol éjszaka. Emellett a játék fontos része lesz a járgányok gyűjtése, valamint hangsúlyos lesz az autók átalakítása is.

 

A Project Cars 3 az első két részhez hasonlóan piszok jól néz ki, és vélhetően a vezetési élménnyel sem lesz gond továbbra sem. Ráadásul minderre már nem kell sokat várni, ugyanis a játék a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is valamikor a nyáron, vagyis a következő hónapokban fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!