FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

28

0 hozzászólás

Méretes-íves gamer monitor a Gigabyte-tól

A G34WQC minden hívószóval fel van vértezve, amire manapság ugrik a nép.


A Gigabyte sem ül a babérjain, a napokban mutatták be legújabb monitorjukat, amely ezúttal kifejezetten a játékos társadalmat hivatott lázba hozni. Bár igazán kiemelkedő tulajdonsággal nem bír az új termék, de így is minden olyan hívószót el lehet sütni vele kapcsolatban, ami vonzóvá teheti a gamerek körében.

 

Kezdjük mindjárt a méretével, amely egy kisebb TV-nek felel meg. A G34WQC nevéből már kitalálható, hogy egy 34 hüvelykes batárról van szó. A VA-panellel szerelt, 21:9-es képarányú kijelző 3440*1440 pixeles felbontású, képfrissítési sebessége pedig 144Hz. A válaszidő 1 ms.
 


A monitor egy másik hódító trendnek is engedett, a mérnökök a képernyőt 1500R ívben hajlították meg a tökéletes vizuális élmény jegyében. A magas képfrissítési sebesség miatt pedig elengedhetetlen a jelek szinkronizálása, ezért a VESA Adaptive Sync felelős.

 

A Gigabyte G34WQC portok tekintetében sem áll rosszul, 2 HDMI 2.0 és 2 DisplayPort 1.4 is helyet kapott rajta egy jack-bemenet társaságában. A monitor valamikor szeptemberben debütálhat a piacon, aki pedig csak vele tudja elképzelni a gamer jövőjét, annak legalább 150 000 forintot kell rá félretennie.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!