FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

28

0 hozzászólás

Menő rácsozott designt kapott a DeepCool új toronyháza

A DeepCool CL500-nál nem csak designelem a rács, a hűtést is ez biztosítja.


Amikor számítógépházat vesz az ember, több szempontot is meg kell vizsgálnia. Egyfelől fontos a jól szerelhetőség, de ennél is lényegesebb a megfelelő hűtés biztosítása. És persze az sem hátrány, ha közben a ház még jól is néz ki. E tekintetben a DeepCool CL500 nem vall majd kudarcot.

 

Méreteit tekintve 519*226*473mm-es dimenziókkal lehet számolni, tehát egy közepes méretű toronyról beszélhetünk. A ház előlapján csonkagúla formában csúcsosodik ki a rácsozat, amely aztán a ház tetején is tovább folytatódik. A kezelőszervek (és az előlapi portok) a törésben kaptak helyet. Természetesen az edzett üveg oldallapok, valamint az RGB-világítás sem maradt ki a repertoárból.
 


A ház ATX-alaplapok fogadására alkalmas, a processzorra akár 165mm magas hűtőt is építhetünk. Videokártyából viszont legfeljebb 330mm-ig nyújtózkodhatunk, vagyis a csúcskategóriában egyre gyakrabban előforduló batárok ide nem fognak beférni. Háttértárolókból 2-2 db 2,5 és 3,5 hüvelykesnek van hely. A hűtésről gyárilag mindössze egyetlen hátsó, 120mm-es ventilátor gondoskodik, de természetesen a ventilátorok száma akár hatig is növelhető.

 

A DeepCool CL500 egyelőre nem kapott premierdátumot, de várhatóan 80 dollár körüli áron kerülhet majd a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!