FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

27

0 hozzászólás

Két új monitorral készül a jövő évre az Alienware

Mindkét monitor igen ígéretes paraméterrekkel bír majd, legalábbis a pletykák szerint.


Alapvetően nem szoktunk pletykákra alapozni, de ezúttal kivételt teszünk. Az Alienware ugyanis két olyan monitort tervez valamikor 2021-ben piacra dobni, amelyekre érdemes lehet odafigyelni. A nagyobbik testvér 37 hüvelykes lesz, a kisebbik 27.

 

A nagyobbik változat az AW3821DW kódnevet viseli. Képátlója egészen pontosan 37,5 hüvelyk lesz, 21:9-es képaránnyal és 3840*1600 pixeles felbontással. Mindezt 2300R ívben meg is hajlítják a mai trendeknek megfelelően. A monitor IPS panelt kap, amely HDR600-támogatással is rendelkezik. Nem marad ki belőle a G-Sync és a FreeSync technológia sem, amelyek a legfeljebb 144Hz-es képfrissítési sebesség melletti tökéletes képminőségért felelnek majd.
 


A kisebbik monitor az AW2721D nevet kapta. Ennek képátlója 27 hüvelyk, felbontása pedig 2560*1440 pixel lesz. Ebben is IPS panel dolgozik, ám a képfrissítési sebessége jóval magasabb lesz, 240 Hz. A G-Sync és a FreeSync támogatás ebből sem hiányozhat.

 

A két monitor az Alienware saját AlienFX háttérvilágítását is megkapja, vékonykávás kialakításuk pedig a több monitoros használatot is lehetővé teszi. Azt ugyanakkor egyelőre nem lehet tudni, hogy a két új eszköz pontosan mikor és milyen árcédulával kerülhet a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!