FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

31

0 hozzászólás

Red Dead Redemption 2 PC-s megjelenési trailer

A vadnyugati játékot már előre le is lehet tölteni, amire a méreténél fogva szükség is lehet.


A Rockstar Games néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy mégis csak megjelenik PC-re legutóbbi játékuk, a Red Dead Redemption 2. A vadnyugati akció-kalandjáték épp egy évvel ezelőtt jelent meg PS4-re és X1-re, amelyeken óriási sikert aratott. Éppen ezért volt annyira fájó a PC-s közösségnek, hogy ők akkor kimaradtak a buliból.

 

De már nekik sem kell túl sokat várniuk, hogy csatlakozhassanak. A PC-s változat ugyanis napokon belül megérkezik a Rockstar Games Launcherre. Ugyanakkor érdemes szem előtt tartani a játék meglehetősen terebélyes méretét is, amely hosszú letöltési időt jósol.
 


Szerencsére a fejlesztők is tisztában vannak ezzel, ezért már most, napokkal a premier előtt lehetővé teszik, hogy a játék előrendelői letöltsék a fájlokat. Összesen közel 110 GB-nyi adatról van szó, így érdemes helyet csinálni neki a számítógépen, aztán éjszakára otthagyni, hogy szépen lejöjjenek a bájtok.

 

A közelgő premier kapcsán egy új launch trailer is felkerült a világhálóra, amelyben különböző szituációkban láthatjuk hősünket és a van der Linde banda tagjait.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a The Surge 2
Megjelenés 
2019 szept 24.
Megjelent a The Surge 2

Újra robotpáncélba bújhatunk, hogy más robotok alkatrészeiből tápolva magunkat verekedjük keresztül magunkat Jericho City utcáin.

Bemutatkozott az iPhone 11
Megjelenés 
2019 szept 11.
Bemutatkozott az iPhone 11

Három változatot lehet majd jó pénzért megvásárolni: iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!