FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

28

0 hozzászólás

Ratchet & Clank: Rift Apart játékmenet-bemutató

A gamescom alkalmából új előzetest kapott a PlayStation 5-re érkező játék.


A Ratchet & Clank széria a Sony játékkonzoljaival együtt nőtt és fejlődött az évtizedek során. A franchise számos epizódot ért meg, és szinte mindegyik PlayStationre készült legalább egy rész belőle. A soron következő felvonás a Ratchet & Clank: Rift Apart lesz, amely immár PlayStation 5-re készül.

 

A játékból az idei gamescom alkalmából egy vadonatúj játékmenet-bemutató érkezett. Ebben először nézhetjük meg a páros legújabb kalandját. A fejlesztő Insomniac Games már a hónapokkal ezelőtti bejelentéskor is úgy fogalmazott, hogy ez a játék sosem jöhetne létre a PS5 képességei nélkül. És ezt a most látottak is alátámasztják.
 


A fejlesztők előszeretettel használják ki a valós idejű ray tracinget, valamint elképesztő mennyiségű részecske és más nagyon mutatós effektek teszik szemkápráztatóvá a látványvilágot. És nem mellesleg a játékmenet is a jól megszokott hangulatot és színvonalat ígéri.

 

A Ratchet & Clank: Rift Apart ugyanakkor egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal. Egyes hírek szerint a PlayStation 5 egyik nyitócíme lesz, tehát akkor fogjuk megismerni a premierdátumot, amikor a konzolét is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!