FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

30

0 hozzászólás

Motorra fel, megjelent az MXGP 2019

Aki a sárdagasztó motorozást kedveli, készülhet, új játékban hódolható hobbijának.


A Milestone évek óta szállítja a különböző motoros játékokat, e szokásával idén sem hagy fel. Meg is jelent legújabb játékuk, az MXGP 2019, amely a crossmotorozás témáját dolgozza fel.

 

A sorozat – mert sorozatról van szó – 2014 óta hozza el évről évre a FIM Motocross World Championship izgalmas futamait PC-re és konzolokra. A széria az elmúlt években folyamatosa fejlődésen ment keresztül, lassan a kezdeti gyermekbetegségeket is levetkőzi.
 


A legújabb epizód, az MXGP 2019 az idei bajnokság összes istállóját, versenyzőjét, pályáját és motorját elhozza. A játékosok több kategóriában rajtvonalhoz állhatnak, kezdhetnek az alacsonyabb bajnokságokban, de akár egyből belecsaphatnak a profik versenyébe is.

 

Visszatér a Playground játékmód is, ahol rengeteg egyedi feladatot teljesíthetünk, de arra is tökéletesen alkalmas, hogy az irányítást gyakoroljuk vagy kiismerjük a motorokat. A játék emellett pályaszerkesztővel is kecsegtet, amelyben rengeteg tárgyat és tartozékot felhasználva akár valódi pályákat is reprodukálhatunk vagy szabadjára engedhetjük a fantáziánkat.
 


Az MXGP 2019 már megvásárolható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a The Surge 2
Megjelenés 
2019 szept 24.
Megjelent a The Surge 2

Újra robotpáncélba bújhatunk, hogy más robotok alkatrészeiből tápolva magunkat verekedjük keresztül magunkat Jericho City utcáin.

Bemutatkozott az iPhone 11
Megjelenés 
2019 szept 11.
Bemutatkozott az iPhone 11

Három változatot lehet majd jó pénzért megvásárolni: iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!