FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

02

0 hozzászólás

Mivel játszunk szeptemberben?

Borderlands 3, FIFA 20, The Surge 2, Gears 5 és GreedFall is a szeptemberi premierek listáján.


Bár a következő napok elsősorban az iskoláról fognak szólni, azért ne feledkezzünk meg arról, hogy az új hónap új játékokat is hoz magával. És az idei szeptember talán az átlagosnál is erősebb felhozatallal kecsegtet. Szemezgettünk a következő hetek várható terméséből, nézzük a kronológiát!

A sort szeptember 5-én a Kylotonn Games stúdiójában készülő WRC 8 nyitja, vagyis a hónap elején az autós játékok és a rally szerelmesei örülhetnek. A WRC 8 a FIA World Rally Championship hivatalos játéka. Ennek megfelelően ötven csapat valamelyikének pilótájaként tizennégy ország száz pályáján bizonyíthatunk. Plusz kapunk esport-támogatást is. A játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre várható.

Egy nappal később már a sporté a főszerep, azon belül is a kosárlabdáé. Szeptember 6-án jelenik meg az NBA 2K20, a 2K Games évek óta trónon csücsülő kosaras sorozatának legújabb epizódja. Most is a végletekig tökéletesített látványvilág és játékmenet vár ránk, nem marad ki a saját játékos és a multiplayer bajnokság opció sem. Mindez PC, PS4, X1 és Switch mellett Stadián is elérhető lesz.

A szeptember 10. lesz a hónap egyik legerősebb napja. Ekkor jelenik meg az eFootball PES 2020, a Konami megújuló focis játéka. Ahogy a címváltoztatás is sugallja, ebben már szinte mindent az esportnak vetnek alá. A játékmenet várhatóan most is a szimuláció felé húz, a látványra évek óta nem lehet panasz. A játék PC-re, PS4-re, X1-re és Nintendo Switchre készül.

Szintén e napon jelenik meg a Gears 5, a Gears of War sorozat ötödik fejezete. Ebben már új főhőst köszönthetünk, de a lényeg a régi marad: halomra lőni az emberiséget fenyegető szörnyek hadát. A játékmenet most is a fedezékhasználatra és a taktikázásra fog épülni. PC-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

És még mindig szeptember 10-nél maradva, említsük meg a Spiders stúdiójában készülő GreedFallt is! A fantasy RPG-ben egy kitalált sziget meghódításában vehetünk részt, ám az már rajtunk áll, hogy melyik oldalt választjuk. Az eddig látottak alapján egy nagyon ígéretes játékhoz lesz szerencsénk PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

A Borderlands 3-ra sem kell túl sokat várni, ez szeptember 13-án érkezik meg PC-re és konzolokra. Most is rajzfilmszerű grafikával tálalják a humort sem nélkülöző kalandokat Pandora bolygóján. Hatalmas szörnyek és őrült szekták várják, hogy lemészároljuk őket a több milliónyi (!) különböző fegyverrel.

Mészárlásban nem lesz hiány a The Surge 2-ben sem. A Deck 13 új játékában ismét külső testpáncélokat ölthetünk magunkra, majd ezzel téphetjük darabjaira az ellenséget Jericho City utcáin. Erre szükség is lesz, ugyanis a lefejtett alkatrészeket beépíthetjük a saját páncélunkba, ezzel válva egyre erősebbé. A játékmenet pedig a Dark Souls nehézségét fogja idézni. Premier PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra várható szeptember 24-én.

Focis játékról már volt szó, de a PES nem lenne sehol, ha nem lenne az állandó konkurencia. Márpedig a FIFA az utóbbi években elég erősen magára talált, így ma már legalábbis fej-fej mellett halad a két rivális sorozat. A FIFA 20 nagy újdonsága a freestyle utcai meccsek bevezetése lesz, de az esport itt is előtérbe kerül. Premier szeptember 27-én PC-re, PS4-re, X1-re és Switchre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a The Surge 2
Megjelenés 
2019 szept 24.
Megjelent a The Surge 2

Újra robotpáncélba bújhatunk, hogy más robotok alkatrészeiből tápolva magunkat verekedjük keresztül magunkat Jericho City utcáin.

Bemutatkozott az iPhone 11
Megjelenés 
2019 szept 11.
Bemutatkozott az iPhone 11

Három változatot lehet majd jó pénzért megvásárolni: iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!