FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

05

0 hozzászólás

Megjelent PC-re a Red Dead Redemption 2

Konzolokon tavaly az év játéka volt, most a PC-s játékosok is ellátogathatnak a vadnyugatra.


A Rockstar Games egyike azon kevés stúdióknak, akiktől rossz játékot még sosem kaptunk. Sőt, a státuszuk az évek során elérte azt a szintet, hogy lényegében bármilyen játék is kerül ki a kezeik közül, a játékosok már előre rajonganak érte, az anyagi siker pedig előre garantált. De épp a Rockstar az a stúdió, amely egy nem túl népszerű, ám valójában nagyon is jól működő üzleti modellt követ. E modell lényege, hogy a nagy játékaik először csak konzolokra jelennek meg, majd csak jóval később PC-re.

 

Ilyen volt annak idején 2013-14 környékén a Grand Theft Auto V, és most ilyen a Red Dead Redemption 2 is. Utóbbi tavaly ősszel PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, és számos szavazáson az év játéka címet is bezsebelte. Pedig a konkurencia tavaly piszok nagy volt szinte minden fronton. A PC-s játékosok akkor csak irigykedve figyelhették konzolos társaikat, mától viszont ők is elrepülhetnek a vadnyugatra.
 


Megjelent PC-re a Red Dead Redemption 2. A történet a klasszikus vadnyugat korának végén játszódik (időben valamikor az első epizód eseményei előtt). A főhős Arthur Morgan, aki a van der Linde banda egyik magas rangú tagja. Ekkoriban a bandák ideje már-már lejárt, hiszen a törvény őrei apránként az összest becserkészték és felszámolták.

 

Éppen ezért a mi kalandjaink is meglehetősen veszedelmesek lesznek, nagyon könnyen magunkra vonhatjuk a fejvadászok figyelmét, a seriff és társai pedig mindent megtesznek, hogy rács mögé dugjanak minket. Ha viszont elég ügyesek és szemfülesek vagyunk, akkor jóval gyorsabban és könnyebben juthatunk sok-sok pénzhez, mintha legális, hézköznapi módon tennénk.
 


A PC-s változat nem csak grafikában újul meg a konzoloshoz képest, de tartalomban is kapunk újdonságokat. És nem szabad szó nélkül elmenni amellett sem, hogy PC-n az egyszemélyes kampánnyal egyszerre megérkezik a Red Dead Online játékmód is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a The Surge 2
Megjelenés 
2019 szept 24.
Megjelent a The Surge 2

Újra robotpáncélba bújhatunk, hogy más robotok alkatrészeiből tápolva magunkat verekedjük keresztül magunkat Jericho City utcáin.

Bemutatkozott az iPhone 11
Megjelenés 
2019 szept 11.
Bemutatkozott az iPhone 11

Három változatot lehet majd jó pénzért megvásárolni: iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!