FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

28

0 hozzászólás

Jövőre jön a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

A mozifilm alapján készülő mókás videojáték új játékmenet-bemutatót is kapott.


Az évek során megszokhattuk, hogy a TT Games stúdió amelyik filmből csak lehet, készít egy vicces LEGO-videojátékot. Így tesz jelenleg a legutóbbi Csillagok háborúja mozival is, ám a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga csúszni fog és csak jövőre jelenik meg.

 

Az eredeti tervek még arról szóltak, hogy valamikor idén októberben kerülhet a boltok polcaira a mókás videojáték, ám a fejlesztőknek ennél valamivel több időre van szükségük a tökéletesítéséhez. Érre már csak azért is szükség lehet, mivel a korábbi epizódokkal ellentétbe ez a teljes, kilenc filmet felölelő Star Wars szériát feldolgozza, mindegyik filmből lesznek benne jelenetek.
 


A játék a tegnap este elrajtolt (és a koronavírus miatt idén csak online követhető) gamescom alkalmából vadonatúj játékmenet-bemutatót kapott. A videóban ízelítőt kapunk a LEGO-játékokra jellemző sajátos humorból és persze a ránk váró kalandokból is.

 

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga tehát leghamarabb valamikor 2021-ben jelenhet meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, valamint Nintendo Switchre. Arról egyelőre nincs hír, hogy PC-re is elkészül-e.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!