FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

27

0 hozzászólás

Call of Duty: Black Ops Cold War

Idén sem maradunk aktuális CoD nélkül.


Az Activision előzetes ígéretének megfelelően ma hivatalosan is bemutatta az idei CoD-ot, hiszen közel két évtizede minden ősszel új résszel bővült a franchise. Idén a Call of Duty: Black Ops Cold War a soros a Treyarch műhelyéből.

 

Az idei epizód a 2010-es első Black Ops folytatása lesz. Az események valamikor a ’80-as és ’90-es évek környékén játszódnak, az ügyeletes rosszfiú pedig egy évtizedeken át alvóügynökként élt, de most újra aktivált szovjet kém, Perseus lesz. Ellene kell majd küzdenünk, de nem egyedül, mivel a széria ismert hősei közül Alex Woods, Frank Mason és Jason Hudson is segít majd minket.
 


Természetesen az egyszemélyes kampány mellől sem a multiplayer mód, sem a zombis játékrész nem hiányozhat. Ám ezekről egyelőre nem árultak el részleteket a készítők, pusztán annyit, hogy lesz crossplatform játékra is lehetőség. A multiplayer mód a tervek szerint szeptemberben mutatkozik majd be.

 

A Call of Duty: Black Ops Cold War a tervek szerint november 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Természetesen később, valamikor az év vége felé már számíthatunk majd a PlayStation 5 és Xbox Series X változatokra is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!